Haber

Başkan Baran Körfez´i Geleceğe Taşıyacak Projeleri Yerinde İnceledi

Hayata geçirdiği büyük projelerle Körfez'i geleceğe emin adımlarla ileriye taşıyan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlı Park, Çamlıtepe Kapalı Yüzme Havuzu ve Yeniyalı Kapalı Pazar Alanını yerinde inceledi.

Daha Yeşil Bir Körfez

Körfez'e en iyi ve en kaliteli hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisinde olan Belediye Başkanı İsmail Baran, daha yeşil bir Körfez için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede yapımı hızla devam eden Çamlı Park projesi içerisindeki kullanım alanlarıyla Körfezli vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak. Belediye ekiplerinin yoğun mesai harcadığı proje her geçen gün büyük bir ivme kazanarak ilerleyerek yükselmeye devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere şantiye alanına giden Belediye Başkanı İsmail Baran, yetkililerle görüşerek çeşitli bilgiler aldı. Proje üzerinde çalışmaları takip eden Başkan Baran gerekli talimatları ayrıca yerinde verdi.

Çamlıtepe Kapalı Yüzme Havuzunda Çalışmalar Son Aşamaya Geldi

23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, dinlenme odaları, şok duşları, soyunma odaları ve duş kabinleriyle tam anlamıyla modern bir yapı olacak olan Körfez Olimpik Yüzme Havuzunda çalışmalar son aşamaya geldi. Tüm spor branşlarına olduğu gibi yüzme branşına ve gelişimine büyük önem veren Körfez Belediyesi tesisin en kısa sürede Körfez halkına kazandırılması için yoğun çaba sarf ediyor. Körfezin altın kulaçlarına armağan edilecek Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan çalışmaları bizzat yerinde takip eden Başkan Baran, "Halkımızın hizmetine açacağımız bu tesisimiz tam anlamıyla ilçemize yakışır bir yapı oldu. Gece gündüz demeden çalışan ekiplerimizi kutluyorum. Ufak tefek rötuşlar kaldı. İnşallah onları da hallederek kısa bir süre içerisinde Çamlıtepe Kapalı Yüzme Havuzumuzu halkımızın kullanımına açacağız" dedi.

Yeniyalı Kapalı Pazar Alanında Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, insanları rahatsız etmeyecek, yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışveriş yapmalarına son vererek rahat, hijyenik, sağlıklı koşullarda alışveriş yapma imkanı sağlamak için yeni kapalı semt pazarları oluşturan Körfez Belediyesi, Yeniyalı Kapalı Pazar Alanını kısa bir süre sonra vatandaşın kullanımına açacak. Kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak kompleksin üst katı Düğün Salonu olarak tahsis edilerek 3000 kişilik kapasitesiyle Kocaeli'nin en büyük düğün salonu olma özelliğine sahip olacak. Pazar kurulmadığı günlerde otopark olarak kullanılacak olan alan bölgenin otopark ihtiyacını da karşılayacak. Çalışmaların durmadığı Kapalı Pazar Alanında çalışmaları yerinde takip eden Başkan Baran, mühendislerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Başkan Baran "Körfez İçin Ne Yapsak Azdır"

Körfez için ne yapsak az diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Körfezli hemşerilerimize en iyi biçimde hizmet etmek için yapacağımız çalışmaların yerlerini bizzat inceliyoruz. Körfez için ne yapsak azdır. Bu nedenle çalışmalarımıza hız katarak belediye ekiplerimizce çalışıyoruz. 2015 yılı itibariyle Körfezimiz farklı bir yapılanma ve çalışma alanı haline gelecek. İlçemizde asfaltlanmamış yolumuz kalmayacak. Ekiplerimiz gece gündüz demeden ilçemizin sokaklarında asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor, dört koldan halkımıza hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler