Haber

Körfez´de Eğitime Büyük Destek

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eğitime yönelik en dikkat çekici projelerinden biri olan üniversite öğrencilerine destek için tüm imkânları seferber ediyor. Öğrencilere verilecek olan eğitime katkı desteği için başvurular kurumun resmi internet sitesinden başladı.

Başvurular Başladı

Körfez Belediyesinin eğitime katkı desteğiyle geleceğin teminatı olan üniversite öğrencileri, eğitimlerini en iyi şekilde tamamlama fırsatı yakalıyor. Körfez Belediyesi, 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere verdiği eğitime katkı desteğini bu yıl da devam ettiriyor. Belediyenin resmi sitesinden yapılan başvurular, 06 Kasım tarihine kadar devam edecek. Eğitime katkı desteğini almaya hak kazanan öğrencilere, 6 ay boyunca geri ödemesiz olarak maddi destek sağlanacak.

Körfez Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üzerinden sağlanan eğitime katkı desteği almak isteyen öğrencilerin www.korfez.bel.tr üzerinden formları doldurarak, öğrenci belgesi, hesap dekont fotokopisi, ikametgah il muhaberi, vatandaşlık numarası, nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Körfez Belediyesi Çözüm Merkezine müracaat etmeleri gerekmektedir. Körfez Belediyesi'nin hiçbir harcaması olmadan, sadece sanayi kuruluşlarının desteği ile gerçekleştirilen bu çalışma, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Geleceğe Yatırım Yapıyoruz

Kısa süre içerisinde eğitime tam destek sloganıyla yola çıkan ve birçok hizmeti Körfezlilerle buluşturan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran eğitime yapılan desteklerin kesilmeyeceğini aksine yeni projelerle vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Eğitim yolunda yürüyen gençlerin desteklenerek ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Eğitim her şeyin başında geliyor. İnsanlarımızı ileriye taşımak istiyorsak, değerlerimizi yaşamak ve yaşatmak istiyorsak, geleceğimize sahip çıkmak istiyorsak gençliğimize, çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için her türlü imkanlarımızı çocuklarımız için seferber ediyoruz. Okullara yapılan destekler, bakım ve onarım çalışmaları, yeni okul binalarıyla geleceğimizin teminatı olan gençlerimize kaliteli ve modern eğitim görme imkânı sunuyoruz. Bu verilen geri ödemesiz eğitime katkı paylarıyla öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olabilmeyi hedefliyoruz. Geleceğimizin temsilcileri olan çocuklarımızın ve Körfezimizin geleceği için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalara verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi belediyeye müracaat etmeleri noktasında çağrıda bulunuyorum. Körfez Belediyesi sosyal belediyecilik alanında da yoluna devam ediyor." dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler