Haber

Körfez Geleceğe Koşuyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Başkan Baran Ağadere Esnafını Ziyaret Etti

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Baran, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Baran, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla, okullarından evlerine dönen öğrencilere de başarılar diledi. Körfez'in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Baran "Başlatmış olduğumuz dev projelerle Körfez geleceğe koşuyor ve Körfez artık cazibe merkezi oluyor. Körfez'de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. "dedi.

Halkın İçinden, Halktan Bir Başkan

Farklı meslek gruplarıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ağadere Caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde esnafıyla sıcak ve samimi ilişkiler duran Başkan Baran, kendisinin de bu bölgede esnaflık yaptığını vurguladı. Başkan Baran, "Halkın içinden esnaflık yapmış bir Belediye Başkanı olarak esnaf vatandaşlarımızın Körfez'e olan katkısını biliyorum. Bu doğrultuda sürekli esnafımızın yanında oluyor, onların taleplerine en iyi şekilde cevap veriyoruz" dedi.

Başkan Baran "Esnafımız Körfez'in Vazgeçilmezidir"

Genç, yaşlı ve çocuk her kesimin ilgisini çeken Başkan Baran, yaşlı vatandaşların ellerini öptü. Çocuklarla da yakından ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler veren Başkan Baran, yeni başlayan eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilemeyi de ihmal etmedi. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Körfez'in vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz." dedi.

Esnaf "Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor"

Başkan Baran'ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Ağadere esnafı başkana isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Baran'ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten ağadere esnafı "Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz." İfadelerini kullandılar. Talepleri dinleyen Başkan Baran esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler