Haber

Körfez Belediyesi, "Öğretmenler Günün"nde Voleybol Turnuvası Düzenledi

Sosyal etkinliklerini çeşitlendirerek devam ettiren Körfez Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla voleybol turnuvası düzenledi.

Körfezli protokol üyelerinin de büyük ilgi gösterdiği turnuvaya öğrenciler ve velilerde katıldı. Önceki akşam finali yapılan voleybol turnuvasına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Baran, "Öğretmenlik Kutsaldır. Onları Yılda Bir Defa Hatırlamak Büyük Eksikliktir"

Oynanacak olan final müsabakası öncesi Belediye Başkanı İsmail Baran, Öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu, böylesine önemli bir görevde çalışanlarla sosyal etkinlikte buluşmanın kendileri için de bir zenginlik olduğunu belirtti. Başkan Baran, "Her mesleğin kendine özgü zenginlikleri vardır. Ama öğretmenlik,   öğretmeye ve eğitilmeye dayalıdır. Öğretmenliğin de kutsallığı buradadır. Biz belediye olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerle beraber olmayı arzuladık. Düzenlediğimiz voleybol turnuvası ile onlarla aynı havayı teneffüs ediyoruz. Onları yılda bir defa hatırlamak tabi ki yetersizdir. Bizleri hayata hazırlayanları her zaman hatırlamak ve toplumda hak ettikleri bir şekilde yaşamalarını sağlamak ve bu anlamdaki mücadelelerine katkı koymak duyarlı insanların görevleri arasında yer almalıdır" diye konuştu.

Petkim İlkokulu Turnuvada Birinci Oldu

Beden Eğitimi Öğretmenleri, Körfez Belediyesi Spor Birimi yetkilileri tarafından organize edilen voleybol turnuvası kıran kırana mücadelere sahne oldu. Petkim İlkokulunda gerçekleşen voleybol turnuvasının 1. Petkim İlkokulu'nun oldu. Yaklaşık bir ay önce başlayan ve dün finali yapılarak sona eren voleybol turnuvasında ilk üç dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Oynanan ve neticesinde 1. olan Petkim İlkokulu öğretmenleri sevenleriyle birlikte büyük sevinç yaşadılar. 3-1 gibi üstün bir setle galip gelen Petkim İlkokulu öğretmenlerine 1.'lik kupalarını Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş takdim etti. 2.'lik ödülünü ise Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir verdi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler