Haber

Körfez Belediyesi, Kocaeli Kitap Fuarında Farklılık Yarattı

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl gerçekleştirdiği Kitap Fuarında stant açarak Körfez'in sembolü olan Kiraz ve kentin tarihini anlatan eserlerini sergiledi.

Türkiye'nin en büyük kültür etkinlikleri arasında yer alan Kocaeli Kitap Fuarı 8. Kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Birbirinden ünlü isimlerin ve yazarların buluştuğu kitap fuarına Kocaeli'de ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fuarda, Körfez Belediyesi'nin açtığı stant, fuarı ziyaret eden kitapseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Vatandaşlar Körfez Belediyesi'nin Çalışmalarını İnceleme Fırsatı Buldu.

Kocaeli Büyükşehir İnterteks Uluslararası Fuar Alanında düzenlenen kitap fuarına, Körfez Belediyesi'nin kültür yayınlarının sergilendiği standa, davetliler büyük ilgi gösterdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran stanttı gezen vatandaşlara Körfez'in tarihini anlattı. Fuarda, Körfez Belediyesi'nin standı ziyaret eden kitapseverler, hem yayınlardan aldı, hem de Körfez Belediyesi'nin çalışmalarını inceleme fırsatı buldu.

Başkan Baran, Herkesi Kitap Fuarına Davet Etti

Geçen sene olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gören stantta, ziyaretçiler yetkililerden Körfez ve Körfez Belediyesi'ne dair her soruya cevap bulabiliyor. Belediye'nin kültür sanat etkinlik kataloglarından, faaliyet bültenlerine birçok tanıtım materyalinin yer aldığı standı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ziyaret etti. Yoğun ilgi gören Kitap Fuarında standın gördüğü ilgiden de memnun olduğunu dile getiren Başkan Baran, herkesi kitap fuarına davet etti.

Özellikle gençler ve öğrencilerin ilgi gösterdiği kitap fuarının bölgeye değer kattığını ifade eden Başkan Baran, yayın evlerini gezerek bol bol kitap alışverişi de yaptı.

Bu yıl kitap fuarında farklılık yaratan Körfez Belediyesi, kaligrafi sanatının usta kalemlerinden olan Güvenç Başar'a stanttı ziyaret eden vatandaşların isimlerini Körfez manzarasının üzerine özel olarak yazdırma fırsatı sunuyor.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler