Haber

İlimtepe Yolu Modern Ve Konforlu Hale Getiriliyor

Körfez'in dört bir tarafında yeni yollar açan, mevcut yolları genişleten, modern asfaltla döşeyen Körfez Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmaya yönelik yeni projeler üreterek, bunları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Yol Genişletme Çalışmaları Başladı

Körfez Belediyesi, İlimtepe bölgesinde trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına yol açacak kazaların en aza indirilmesi için yolun genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak adına Körfez'in değişik bölgelerinde yol açma ve yol genişletme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, kenti yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor.

İlimtepe Yolu Asfaltlanacak

Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Körfez'in gelişimine de katkı sağlıyor. Bu kapsamda önemli çalışmalara imza atan Körfez Belediyesi, Yarımca bölgesinden İlimtepe'ye çıkılan yolun daha güvenli olması adına önemli adımlar attı.

Halkında talepleri arasında olan yolun genişletme çalışmalarında belediye ekipleri, iş makineleri ile dağı oyarak yolun genişletilmesini sağlıyor. Daha sonra genişletme çalışmalarının ardından yolun asfalt serim çalışmalarına başlayacak olan Körfez Belediyesi, İlimtepe yolunun 3,5 kilometrelik kısmını modern ve konforlu hale getirecek.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler