İlimtepe Camii´nin Şadırvanı Tamamlandı

İlimtepe Camii’nin Şadırvanı Tamamlandı

Körfez Belediyesi tarafından daha önce İlimtepe Camii’ne yapılan şadırvanın çevre kapama işlemi de tamamlandı.

Körfez Belediyesi, İlimtepe Camii’ne daha önce şadırvan yapımı için çalışma başlatmış ve kısa sürede tamamlanmıştı. Cemaatin istek ve talepleri doğrultusunda da özellikle kış ayları dikkate alınarak çevre kapama işlemi için de proje hazırlanmıştı. Belediye ekipleri, kısa süre içerisinde başladığı çalışmaları tamamlandı.

Cemaat Teşekkür Etti

Farklı mimarisi ile İlimtepe bölgesine ayrı bir güzellikle katan camide şadırvanın etrafı tamamen kapatılırken, cemaatte belediye ekiplerine teşekkür etti. Körfez’de ibadethanelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılama noktasında duyarlı davrandıklarını belirten belediye yetkilileri, camilerde peyzaj düzenleme çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

TELEFON
E-POSTA