Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Körfez´e Geldi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Körfez’e Geldi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Körfez Belediyesi’ni ziyaret etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi aktardı.

Bir dizi ziyaret ve açılış programı kapsamında ilimize gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Körfez Belediyesi’ni de ziyaret etti. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Bakan Bozdağ’a, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da eşlik etti.

Yatırımlar Hakkında Bilgi Aldı

Belediye girişinde vatandaşlar ve belediye personeli ile kısa süreli sohbet eden Bakan Bekir Bozdağ daha sonra Başkan İsmail Baran’ın makamına geçti. Makamda gerçekleşen ziyarette Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da belediyenin ilçede yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler aktardı.

Osmanlı Tuğrası Motifli Hereke Halısı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran daha sonra günün anısına Osmanlı tuğrası motifli ipek Hereke Halısı ve kristal kiraz hediye etti. Bakan Bekir Bozdağ ve beraberindeki heyet daha sonra Körfez Ticaret Odası üyeleri ile bir araya geldi.

Kararı Siz Vereceksiniz

Körfez Ticaret Odası’ndaki toplantıda dünya gündemine değinen ve ardından da 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili bilgiler aktaran Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Milletin iktidarını kalıcı kılan yeni bir sistem getiriyoruz. Bu sistem operasyonlara açık bir sistem. Yeni sistem ile bu ortadan kalkacak. Gücün tek elde toplandığı söylendiği söyleniyor. Biz tek elde toplanmış güçleri ayırıyoruz. Vicdan terazinizin bir yanına ‘Evet’ diyenleri, diğer yanına ‘Hayır’ diyenleri koyun. Kimlerle aynı pozisyonda yer almak istiyorsanız ona göre karar verin” şeklinde konuştu.

TELEFON
E-POSTA