Vatandaşlar İstedi Başkan Baran Yaptı

Vatandaşlar İstedi Başkan Baran Yaptı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yuca Sokak’ta oturan vatandaşların ‘yol açma ve genişletme’ talebi sonrası talimatı verdi, çalışmalar başladı.

Göreve geldiği günden bu yana Körfezlilerin talep ve önerilerini önemseyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor. Tütünçiftlik Güney Mahallesi Yuca Sokak’ta oturan vatandaşlar Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan yol açma ve genişletme’ talebinde bulunmuştu. Başkan Baran da çalışma için birim müdürlerine talimat verdi.

Vatandaş Memnun

Vatandaşın istekleri doğrultusunda başlatılan çalışmaları yakından takip eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, önceki gün yoğun programına rağmen Yuca Sokak’a gitti ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları yakından inceledi. Yetkililerden bilgiler alan Başkan Baran’ı gören vatandaşlar ise duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

TELEFON
E-POSTA