´Evet´ İle Türkiye´nin Gücüne Güç Katacağız

‘Evet’ İle Türkiye’nin Gücüne Güç Katacağız

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi ziyaretlerini aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle teşkilatlarını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı ile birlikte 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması için mahallelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler sırasında mahalle teşkilatlarına da konuk olan Başkan İsmail Baran, hafta sonu Yeniyalı Mahalle Teşkilatı üyeleriyle birlikteydi. Mahallede yapılan referandum çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan İsmail Baran, Yeniyalı Mahallesi’nden güçlü bir ‘evet’ beklediğini belirtti.

Çift Başlılık Kalkacak

16 Nisan’da halk oylamasına sunulacak olan Anayasa değişikliğiyle, Türkiye'de yönetim sisteminin değişeceğini, istikrar ve güven ortamının garanti altına alınacağını söyleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeni Anayasa ile yargının tarafsız ve bağımsız olacağını, çift başlılığın ortadan kalkacağını, herkesin adalet önünde eşit olacağını vurguladı.

Güçlü Bir ‘Evet’ Çıkacak
Yeniyalı Mahallesi’nden güçlü bir evet beklediğini belirten Başkan Baran, “Yeniyalı Mahallesi 'evet' diyerek yalnızca Anayasa'yı değiştirmeyecek, 'evet' diyerek istikrarsızlığı sona erdirecek, koalisyonlara son verecek, Türkiye'nin gücüne güç katacak. 16 Nisan’da Yeniyalı Mahallesi gibi tüm vatandaşlarımızın tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet için evet diyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

TELEFON
E-POSTA