Başkan İsmail Baran Dernekleri Ağırladı

Başkan İsmail Baran Dernekleri Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Gümüşhane Merkez Harmancık Köyü Yardımlaşma Derneği yönetimini makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Gümüşhane Merkez Harmancık Köyü Yardımlaşma Derneği Başkan ve yönetimlerini makamında ağırladı. Oldukça samimi geçen ziyaretlerde Başkan Baran ilk olarak Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Remzi Demirer ve yönetimi daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı da ziyaret etti.

Bilgi Aktardılar

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında da Gümüşhane Harmancık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Ali Varol ve yönetimini tebrik eden Başkan İsmail Baran, yeni görevlerinde başlarılar diledi. Dernek yönetimi de yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.