Halk Oyunları Ekibi Körfez´in Gururu Oldu

Halk Oyunları Ekibi Körfez’in Gururu Oldu

Halk oyunları yarışmasında il birincisi olan Körfez Belediyesi Halk oyunları ekibi, kupayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a takdim etti.

Bu ay içerisinde İzmit’te düzenlenen Halk Oyunları İl Müsabakası’nda ‘Muş yöresi’ oyunuyla Kocaeli birincisi olan Körfez Belediyesi Halk oyunları ekibi, Bilecik’te yapılacak olan iller arası yarışmasında da ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Körfez’e büyük gurur yaşatan ekip, önceki gün Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı takdim etti.

Bu Gurur Hepimizin

Hocalar Cihan Denli, Yasin Büke ve Serhat Güneş'in kontrolündeki 15 kişilik ekibi tek tek kutlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yaşattığınız gurur gerçekten çok güzel. Bu kupa Körfez’e armağan olsun. Bilecik’te yapılacak iller arası yarışmadan da derece alarak döneceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.