Miniklere Hayvan Sevgisi Aşılanıyor

Miniklere Hayvan Sevgisi Aşılanıyor

Körfez Belediyesi, veterinerler eşliğinde okullarda eğitimler vererek, miniklere hayvan sevgisini aşılıyor.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kontrolünde, Veteriner Hekimliği sorumluluğunda gerçekleştirilen eğitimlerde renkli görüntüler de ortaya çıkıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen eğitimlerde amaç, hayvan sevgisi bilincini küçük yaştan itibaren çocuklarda oluşturabilmek.

Her Canlı Kıymetli

İlçedeki tüm okullarda 4. sınıf öğrencilerine verilen hayvan sevgisi eğitimi sonrası, sertifika da dağıtılıyor. Yetkililer, “Katılımcılara sertifika ve Körfez Belediyemizin hazırladığı hayvan sevgisi kitapçığı dağıtıyoruz. Körfez'de yaşayan her canlı bizim için kıymetlidir. Sevgi paylaştıkça büyür. Ve biz de bu sevgiyi miniklere aşılayarak büyütüyoruz” ifadelerini kullandı.