Körfez´de ´Hizmetin´ Gizli Kahramanları

Körfez’de ‘Hizmetin’ Gizli Kahramanları

Körfez Belediyesi’nin gece gündüz çalışan ama arka planda kalan gizli kahramanları da var. Tek amaçları, güzelleşen Körfez’de hizmetin aksamamasını sağlamak.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ‘Körfez’in gizli kahramanları’ diye nitelendirdiği Teknik Hizmetler çalışanları, Körfez’de hayata geçen projeler ve mevcut hizmetlerin aksamaması için gece gündüz çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün atölyelerinin yer aldığı Teknik Hizmetler çalışanları, sahada görev yapan araçların bakımlarını gerçekleştirirken, aksamadan hizmet vermelerini sağlıyor.

Eksiklikler Gideriliyor

Motor atölyesinde araçların teknik aksaklıkları giderilirken, yol bakım çalışmasını yürüten kepçelerin onarımları da yapılıyor. Atölyelerde ayrıca; araçların lastik, elektrik aksan, fren, boya ve kaporta işlemleri de ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Atölyelerde Araç bakımları dışında; kaynak ve marangozhane ise belediye binasındaki eksikliklerin giderilmesini sağlıyor.