Haber

Başkan, Çocukların Hayaline Ortak Oldu

Orjinal Resim

Başkan, Çocukların Hayallerine Ortak Oldu 

‘Körfez’in geleceği sizlersiniz’ diyerek çocuklara büyük önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, onlarla birlikte legodan ev yaparak hayallerine ortak oldu. 
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, referandum için saha çalışmalarını devam ettirirken, aynı zamanda yapılan projeleri de yerinde incelemeye devam ediyor. AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte İlimtepe Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan İsmail Baran, KOMEK kursunu ve kurs içindeki kreşi ziyaret etti, çocuklarla yakından ilgilendi.

Legodan Ev Yaptılar

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu çocuklarla yapboz oynarken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem de legodan ev yaptı. Başkan İsmail Baran, “Çocuklarımız, 'okulda oynamayı seviyorum' diyor. Bu da ülkedeki eğitim koşullarındaki kalitenin arttığını ve çocukların okullarımızı sevdiğini gösteriyor. Okullarımızın ve çocuklarımızın pırıl pırıl olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. 

Eğitimde Çıta Yükseldi

İlimtepe Ortaokulu Müdürü Ahmet Karakaş ve Okul Aile Birliği yönetimini de ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eğitime yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Okul Müdürü Ahmet Karakaş da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ekibinin okullarına fiziki şartları iyileştirme konusunda güzel desteklerde bulunduklarını belirtti. Okul Aile Birliği yöneticileri de yerel yönetimlerin büyük destek vermesi sayesinde eğitimde çıtanın yükseldiğini ifade etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler