Haber

Yarınlarımız İçin ´Evet´ Diyoruz

Orjinal Resim

Yarınlarımız İçin ‘Evet’ Diyoruz

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Körfez’deydi. Mahalle toplantılarına katılan Milletvekili Katırcıoğlu, “Körfez yine farkını gösterecek” dedi.

AK Parti Milletvekili ve TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde SKM çalışmaları kapsamında Körfez’deydi. Milletvekili Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve partililer ile birlikte mahallelerde düzenlenen buluşmalara katıldı. Atalar Mahallesi’ndeki buluşmada konuşan Milletvekili Katırcıoğlu, 16 Nisan’ın Türkiye için milat olacağını söyledi ve ekledi; “16 Nisan, Güçlü Türkiye'nin aydınlık yarınlara yelken açacağı gündür.” 

Geleceğimiz İçin Önemli

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da 16 Nisan’da yapılacak referandumun önemine değinerek, “Biz bugün için değil, yarınlarımız için, yarınlarımızı garanti altına almak için bu referandumu istiyoruz. İstiyoruz ki Türkiye karanlık günlerine geri dönmesin, koalisyonlar olmasın, koalisyonların kirli pazarlıkları olmasın. 5 yıl boyunca ülkede hizmet yapılsın, kazandığımız haklarımız daha çok sağlamlaşsın istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler