Körfez´de Yollara Bakım

Körfez’de Yollara Bakım

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler önceki gün İlimtepe Yolu’ndaydı, bozuk yerler onarıldı.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kışın bitmesi ile birlikte bozulan yollarda bakım çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Ekipler önceki gün İlimtepe Yolu’ndaydı. Ağır tonajlı araçlar ve yoğun geçen kış koşulları sonrasında hasar gören yerler, ekipler tarafından onarıldı ve trafiğe açıldı.

Çalışmalar Sürüyor

Yolu tamamen trafiğe kapatmamak adına dönüşümlü olarak gerçekleştirilen asfaltlama çalışması, gün boyunca devam etti. Vatandaşlar, gece saatlerine kadar çalışan ekiplere teşekkür etti. Ayrıca ekipler Naip Köyü’nde mezarlığa giden yolda da parke çalışmasını tamamladı.

TELEFON
E-POSTA