Körfez´de 2 Bin Öğrenci Tiyatroyla Buluşturuldu

Körfez’de 2 Bin Öğrenci Tiyatroyla Buluşturuldu

Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017’in ilk 4 ayında 2 bin öğrenciyi tiyatro ile buluşturdu. İlk kez tiyatro izleyen öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Eğitime ciddi yatırımlar yapan Körfez Belediyesi, öğrenciler için de her ay kültür sanat etkinlikleri kapsamında tiyatro gösterileri düzenliyor. İlkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte, öğrenciler okullardan belediye tarafından tahsis edilen otobüslerle alınarak, tiyatro etkinliğinin yapıldığı salona götürülüyor.

Öğrenciler Mutlu

2017’in ilk dört ayında da ilçede bulunan 16 farklı okuldan 2 bine yakın öğrenci Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteri ile tiyatroyla buluştu. Öğrencilerin sosyal hayata uyum sağlamalarını ve sanata yakınlaşmalarını sağlamak amacıyla aralıksız olarak devam ettirilen etkinliğin önemine değinen Başkan Baran, “Öğrencilerimizin bu tür aktiviteler ile sanata yaklaşımlarını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Eğitici Aktiviteler

Körfez’de kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem verdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Öğrencilerimizin katılabilecekleri sosyal aktivitelere çok önem veriyoruz. Bu aktivite sadece tiyatro ile sınırlı kalmıyor. Sinema gibi diğer eğitici aktiviteler düzenliyoruz. Bizim için okullarımızın ihtiyaçlarının yanında öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak da çok önemli” ifadelerini kullandı.

TELEFON
E-POSTA