Körfez Bahara Hazır

Körfez Bahara Hazır

Havaların ısınmasıyla birlikte Körfez’de başlatılan ‘Bahar Temizliği’ çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Körfez Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte başlattığı ‘Bahar Temizliği’ çalışmasını ilçe genelinde devam ettiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bir taraftan özel yıkama araçlarıyla cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışmaları yapılırken bir taraftan da yağışların ve güneşin etkisiyle rengini kaybeden bordür taşları, kirli duvarlar ve  kaldırımlar yeniden boyanıyor.

Dezenfekte Ediliyor

Aralıksız olarak devam edecek olan çalışmalarla ilçenin daha yaşanılabilir hale getirilmesi ve estetik güzelliğinin korunması amaçlanıyor. Çöplerin alınması ve süpürme çalışmalarının yapılmasıyla başlayan temizlik çalışmaları sırasında, çöp konteynırları da özel araçla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

TELEFON
E-POSTA