Haber

Başkan Baran: Çocuklarımız Geleceğimizin Güvencesidir

Orjinal Resim

Başkan Baran: Çocuklarımız Geleceğimizin Güvencesidir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı, “Çocuklarımız, umudumuz ve geleceğimizin güvencesidir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran farklı kültürlerin aynı noktada buluşmasını sağlayan bir çocuk bayramı olduğunu belirtti.

Gurur Duyacaklar

Mesajında, “Milletimiz kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 itibariyle göstermiş ve dünyaya duyurmuştur” ifadelerine yer veren Başkan Baran, “Sahip olduğumuz şanlı tarihimizi bilerek, çok zor şartlarda kazanılmış bir zaferin sonucu olan Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Devletimizin tüm çabaları, çocuklarımıza gurur duyacakları bir Türkiye oluşturmak içindir" dedi.

Gelecek Onların Elinde

23 Nisan’ın barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran farklı kültürlerin aynı noktada buluşmasına sağlayan bir çocuk bayramı olduğunu belirten Başkan Baran, “Çocukları çok seven Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü çocuklara armağan ederken, verdiği önemi ve sevgiyi bir kez daha göstermiştir. Çocuklar, Türkiye'nin gülen yüzüdür. Gelecek onların elinde.

İlk Ve Tek Çocuk Bayramı

İlk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da, Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve saygıyla anıyoruz. Bu duygularla, TBMM’nin 97’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Program 24 Nisan’da

Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun seslendireceği 23 Nisan Özel Konseri 24 Nisan Pazartesi günü Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Saat 20.00’de başlayacak olan programda ayrıca Çocuk Mehteran Takımı’nın gösterisi ve halk oyunları ekibinin gösterisi de yapılacak.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler