Haber

Başkan Baran´dan Miraç Kandili Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Baran’dan Miraç Kandili Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında; “Kandiller, manevi feyziyle de gönüllerimizi aydınlatır” dedi.

Mesajında, “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Miraç mucizesi, tüm Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur” dedi.

Dünyamıza Işık Tuttu

Komşuluk, akrabalık, dostluk ve dayanışma duygularını arttıran kandillerin, insanların ruh dünyasına, anlam ve gönül dünyasına ışık tuttuğunu ifade eden Başkan Baran, “Mübarek üç ayların içinde yer alan Miraç Kandili'nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine inanıyorum.

Kandiller Fırsattır

Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin, Yaradan'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyor ve bu düşüncelerle İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler