Haber

Sahne Çocukların

Orjinal Resim

Sahne Çocukların

Körfez Belediyesi, 23 Nisan’da sahneyi çocuklara teslim etti. Çocuklar da performansları ile büyüklerine taş çıkarttı. Özellikle Çocuk Korosu’nun performansı, izleyenleri büyüledi.


Körfez Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde muhteşem bir etkinliğe imza attı. Çocuk Mehteran Bölüğü’nün gösteri ile başlayan gecede, Halkoyunları ekibi de iki farklı yöreye ait oyunlarını sergiledi. Gecenin finali ise salonda Çocuk Korosu Konseri ile yapıldı. Çocuklar hem koro hem de solo olarak performansları ile parmak ısırttı. Özellikle Barış Manço kostümüyle sahne alan çocuklar, büyük alkış aldı.

Çocuklar Büyüledi
Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. İlk gösteri Kültür Merkezi önünde mehteran bölüğünün sahne almasıyla başladı. Hemen ardından da halkoyunları ekibi iki farklı yöreye ait performans sergiledi.

Sevilen Şarkılar
Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun konseri ise büyük beğeni topladı. Şef Hülya Eker ve Murat Kiremitçi’nin önderliğinde uzun zamandır çalışma yürüten koro, performansıyla beğeni topladı. Çocuk şarkılarıyla başlayan konser, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserleri ve pop müziğin sevilen şarkılarıyla devam etti. Gecenin finali ise iki sevilen şarkı Mavi Boncuk ve Sev Kardeşim ile yapıldı.

Bu Ülke Hepimizin
Konser sonrasında sahneye çıkan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çocukların performansına övgüler yağdırırken, “Çocuklarımıza bir bayram armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizin kurtuluşunda mücadele eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geçmişimizi asla unutmadık, unutmayacağız. 23 Nisan’larda, 19 Mayıs’larda bizim. Bu ülke bu güzellikleriyle hepimizin” dedi. Başkan Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte şef Hülya Eker ve Murat Kiremitçi’ye  plaket takdim etti.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler