Körfez´in Köyleri GÜZELLEŞİYOR

Körfez’in Köyleri GÜZELLEŞİYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu Körfez’in köylerindeydi. Hem çalışmaları inceledi hem de köylülerle birlikte bağ-bahçe gezdi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yatırım atağının yapıldığı Körfez’in köylerinde incelemelerde bulundu. Bu yıl yaklaşık 10 milyon liralık yatırımın startını verileceği bölgeleri dolaşan Başkan Baran, Belen Köyü Muhtarı Muammer Yavuz ile birlikte tarım üretiminin yapıldığı tarla ve seraları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Daha Da Güzelleşecek

Köylülerle sohbetinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Baran, onların da istek ve taleplerini dinledi, tek tek not aldırdı. Başkan Baran, Körfez’in köylerinin Büyükşehir Belediyesi’nin de yatırımlarıyla birlikte Avrupa’daki bir çok köyden daha güzel hale geldiğinin altını çizdi.