Haber

Tüm İnsanlığın Barış ve Huzuru İçin Dua Edelim

Orjinal Resim

Tüm İnsanlığın Barış ve Huzuru İçin Dua Edelim

Başkan İsmail Baran, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında;“Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. “Kadir gecesi Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir” diyen Başkan İsmail Baran, Kadir Gecesini idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur.

Gönüllere Işık Saçmalı

Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu mübarek gecenin tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasına niyaz eder, değerli hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler