Son Gün 30 Haziran

Son Gün 30 Haziran

Körfez Belediyesi yetkilileri, bina, arsa, arazi, çevre ve temizlik, ilan ve reklam vergi borcu olan vatandaşlar için yapılandırmada son günün 30 Haziran olduğu hatırlatıldı.

7020 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun, 27 Mayıs 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun kapsamında, vadesi 31 Mart 2017 tarihinden önce olduğu hâlde ödenmemiş olan ilan ve reklam vergisi, ecrimisil, çevre temizlik vergisi,  emlak vergisi ile diğer bazı borç ve alacaklar yapılandırılıyor.

taksitlendirilecek…

Kanundan faydalanmak isteyen mükelleflerin peşin ya da 18 aya kadar taksit seçenekleriyle ödemelerini yapabileceği açıklandı. Yetkililer, “Kanundan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın 30 Haziran 2017 Cuma gününe kadar Körfez Belediyesi’ne gelerek müracaat etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.