Körfez, Birinci Gün Bayramlaşacak

Körfez, Birinci Gün Bayramlaşacak

Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenen Kent Bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın birinci günü gerçekleştirilecek.

Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması, bu yıl da siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşları bir araya getirecek. Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenecek olan Kent Bayramlaşması, bayramın birinci günü saat 11.00’de Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Başkan’dan Davet

İlçe protokolünün de katılacağı bayramlaşmaya Körfezli hemşerilerini davet eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bayramın 1. günü saat 11.00’de gerçekleştireceğimiz, her birlikte bir olup kucaklaşacağımız Kent Bayramlaşmasına tüm halkımızı bekliyoruz. Körfez, her kesimi ile bir bütün olacaktır” ifadelerini kullandı.