Körfez´de Ekipler ´Zoru´ Başarıyor

Körfez’de Ekipler ‘Zoru’ Başarıyor

Körfez Belediyesi ekipleri, vatandaşların taleplerini tek tek değerlendirirken, ‘zor’ denilen işleri kolaya çevirmeyi de başarıyor.

Körfez Belediyesi, ilçenin dört bir yanına hizmet götürmeyi sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise tüm zor şartlara rağmen hayatı kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçiriyor. Kışladüzü Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran, vatandaşların talepleri üzerinde dar alandaki bölgeye merdiven yapımı noktasında çalışma başlatılmasını istemişti. Ekipler hafta başı itibariyle bölgede çakışma başlattı.

Vatandaş Mennun

Yıkım işlemi için dar sokakta dozerler çalışma başlatırken, vatandaşlar işlemin bu kadar zor şartlara rağmen bu kadar kısa sürede başlatılması sonrası Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti. Çalışmaları aksatan durumlara ise anında müdahale edildi. Teknik Hizmetler görevlileri, kırılan ya da kopan demir aksanlar için çalışma noktasına geldi ve kaynak yaparak çalışmanın devam ettirilmesini sağladı.