Körfez´de Asfalt Seferberliği

Körfez’de Asfalt Seferberliği

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde adeta asfalt seferberliği başlattı. Birçok noktada bozulan ve yıpranan yollara ekipler anında müdahalede bulunuyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde adeta asfalt seferberliği başlattı. Yetkililer, sadece bu yıl Körfez’de 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceklerini belirtirken, “Belirli periyotlar halinde çalışmalarımız sürüyor. Tamamen yıpranan yollar kazılarak yeniden asfaltlanırken, bazı noktalara yamalar yapıyoruz” dedi.

Muhtarlar Memnun

Yukarı Hereke Kalıcı Konutları’ndaki caddeye tamamen asfalt serimi gerçekleştirilirken, Güney Mahallesi, Hacı Osman Mahallesi, Kuzey Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde belirli noktalara asfalt serimi yapıldı. Bozulan yolların tek tek onarıldığı Körfez’de, muhtarlar da Başkan Baran’a teşekkür etti.