Haber

Bu Manzara Hayran Bırakıyor

Orjinal Resim

Bu Manzara Hayran Bırakıyor

Hayata geçirilen projeler ile ‘sanayi ve liman kenti’ kimliğine ‘turizm ve eğitim kentinin de’ eklendiği Körfez, doğa harikası eşsiz manzarasına sahip Seyir Tepesi ile de büyük ilgi görüyor.

‘Yeşil, temiz, daha yaşanılabilir bir Körfez’ sloganı ile gerçekleştirilen çalışmalar tek tek vatandaşların hizmetine sunulurken, düzenlemeler ile daha kullanılabilir hale getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen Kışladüzü mevkiindeki Seyir Tepesi, özellikle hafta sonu doya doya Körfez manzarası izlemek isteyenler için vazgeçilmez bir alan haline geldi.

‘Nefes Alıyoruz’

İzmit Körfezi’nin en güzel göründüğü yerlerden biri olan Seyir Tepesi, özellikle akşam saatlerinde Osmangazi Köprüsü’nün de ışıklarının yanmasıyla izleyenler tarafından ‘büyüleyici’ olarak nitelendiriliyor. Özellikle hafta sonları şehrin yoğunluğundan kaçan vatandaşlar, Seyir Terası’nı ‘nefes aldığımızı hissettiren alan’ diyerek nitelendiriyor.

Gençler Memnun

Sadece manzara değil, içerisindeki sosyal donatılar da her yaştan insanın güzel bir şekilde vakit geçirmesini sağlıyor. Tepe içerisindeki futbol sahası gençlerin en iyi şekilde vakit geçirmesini sağlarken, oyun grupları da çocukların ilgi odağı oluyor.

 

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler