Körfezliler İçin Yeni İmar Yolları Açılıyor

Körfezliler İçin Yeni İmar Yolları Açılıyor

Körfez Belediyesi, kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Yeni açılan imar yolları da vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında yeni imar yolları açmaya devam ediyor. İlçedeki ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşlardan da büyük destek görüyor. Ekipler son olarak Yukarı Hereke Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmalar Sürecek

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ekskavatör yardımıyla açtığı yollara malzeme sererek daha kullanışlı hale getirdi. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği çalışmaların ilçe genelinde belirli periyotlarla gerçekleştirileceği belirtildi.