Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı

Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı

Körfez Belediyesi 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi şehitleri için Körfez Mezarlığı'nda anma programı düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası mezarlar ziyaret edildi, karanfil bırakıldı.

17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 18. yıl dönümünde hayatını kaybedenler mezarı başında anıldı. Körfez Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirilen anma programına; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, depremde hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kelimeler Kifayetsiz

Çelenk bırakma töreni sonrasında depremde hayatını kaybedenler için Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu. Daha sonra Başkan İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, hayatını kaybedenlerin mezarına karanfil bıraktı. Başkan İsmail Baran, “Bu önemli anma gününde, acılarımızın hâlâ tazeliğini koruduğunu ve kelimelerin kifayetsiz kaldığını hissediyoruz” ifadelerini kullandı.