Körfez´de Bir Yol Daha Asfaltlanıyor

Körfez’de Bir Yol Daha Asfaltlanıyor

Körfez Belediyesi, sadece kent merkezinde değil kırsalda da asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Eğnediler Yolu’nu asfaltladı.

Körfez’in genelinde adeta bir seferberlik başlatan Körfez Belediyesi bir taraftan yeni yollar ile yol genişletme çalışmaları yaparken, diğer taraftan da asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu yıl 40 bin ton asfaltın serimini gerçekleştirecek olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şimdi de Eğnediler Yolu’nda asfalt için çalışma başlattı.

Muhtarlar Memnun

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aslfalt öncesinde ilk olarak yolda malzeme serimini gerçekleştirdi. Daha sonra asfalt seriminin gerçekleştirilmesiyle birlikte yol daha kullanışlı hale getirildi. Çevre köy muhtarları ve vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı Başkan İsmail Baran ve ekibine teşekkür etti.