Haber

Kışladüzü Halkı Teşekküre Geldi

Orjinal Resim

Kışladüzü Halkı Teşekküre Geldi

Kışladüzü’nde alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrasında Körfez Belediyesi tarafından başlatılan üst yapı çalışmaları sona doğru yaklaştı. Muhtar ve vatandaşlar Başkan İsmail Baran’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İSU tarafından Körfez'de alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Kışladüzü'nde, üst yapı için Körfez Belediyesi üst yapı çalışmalarına başlamış, yaklaşık 10 bin ton asfalt serimi gerçekleştirmişti. Parke ve bordür çalışmalarının devam ettiği Kışladüzü’nde işlerin büyük kısmı tamamlanırken, Mahalle Muhtarı Süleyman Basri Umutlu ve mahalle sakinleri, Başkan İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

Teşekkür Ettiler

Mahalle Muhtarı Süleyman Basri Umutlu yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerini sunarken, “Alt yapı işi zor ama gerekli bir çalışmaydı. Vatandaşlarımız sabırlı davrandı. Bu zor süreci kolaylaştıran Başkanımız İsmail Baran'a da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar da ayrıca çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Zor Ama Gerekli

Başkan İsmail Baran da alt yapı çalışmalarının hayatı olumsuz etkilediğinin farkında olduklarını ama yapılması mecburi bir çalışma olduğunu dile getirdi. Başkan Baran, vatandaşlara duyarlılıkları dolayısıyla da teşekkür ederken, “Zor ama Körfez’in geleceği için gerekli bir çalışmaydı. Sizler de bu süreçte sabırlı davrandınız. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler