Körfez´e Yeni İmar Yolları

Körfez’e Yeni İmar Yolları

Körfez Belediyesi, yapılaşmanın arttığı bölgelerde yeni imar yolları açarak vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmalara imza atıyor.

Körfez Belediyesi, yeni imar yolları açarak vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Nüfusu her geçen gün artan ilçede ulaşımın sağlıklı olması ve uzun yıllar ihtiyaca cevap vermesi için çalışmalar yapılıyor. Sürekli gelişen Körfez’de geleceğe dönük yatırımlarını planlıyor. Konutlaşmanın ve yapılaşmanın arttığı bölgelerde daha inşaat aşamasında vatandaşlara kolaylık sağlayabilmek adına imar yolları açılma işlemleri tamamlanıyor.

Çalışmalar Sürecek

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yukarı Hereke’de Karanlık Dere bölgesinde çalışma yürüttü. Bölgede yeni imar yolları açılırken, çevre evlerin güvenliği için de istinat duvarı çalışması gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bölgede çalışmaların yoğun şekilde devam ettiği, vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda çalışma yürütüldüğünü belirtti.