Vatandaş İstedi, Bir Haftada Bitti

Vatandaş İstedi, Bir Haftada Bitti

Körfez Belediyesi, Hereke İpekyolu bölgesinde yolcuların şehir içi otobüslerinden daha rahat inip binmelerini sağlamak amacıyla başlattığı durak çalışmasını tamamladı.

Körfez Belediyesi, ilçede vatandaşların hayatını kolaylaştırıcak ve onların güvenliğini ön planda tutacak çalışmaları aralıksız devam ettiriyor. Hereke İpekyolu bölgesinde oturan vatandaşların 'durak' talebini dikkate alan Başkan İsmail Baran'ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma başlatmıştı. Çalışma tamamlandı

Başkan Söz Vermişti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatı ile başlatılan çalışma tamamlandı, durak yerine koyularak vatandaşların hizmetine başladı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Halkımızın güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına başlatılan çalışma tamamlandı" dedi. Vatandaşlar ise hizmet dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi.