Haber

Öğretmenlerimiz Bizim Baş Tacımızdır

Orjinal Resim

Öğretmenlerimiz Bizim Baş Tacımızdır

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin büyük bir rol oynadığına hiç şüphe yoktur” diyen Başkan İsmail Baran, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözünde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda bütün özeni hak etmektedir” dedi.

Saygıyla Eğiliyorum

Körfez’de öğretmenlerimizle on binlerce çocuk ve genç Körfezli’ye hizmet verildiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bizlerin de hedefi, eğitime destek vermek. Bilinçli ve eğitimli bir nesil ülkenin en büyük hazinesidir. Ve bu nesli yetiştiren öğretmenlerimiz baş tacıdır. Anadolu'nun en ücra köşelerinde, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimize bu vesileyle hürmet ve şükranlarımı iletiyorum. Başta beni yetiştiren, her zaman minnetle andığım öğretmenlerimin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, saygıyla önlerinde eğiliyorum” dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler