Haber

Körfez, Vatandaşın Söz Sahibi Olduğu Bir İlçe

Orjinal Resim

Körfez, Vatandaşın Söz Sahibi Olduğu Bir İlçe

Daha hızlı, kaliteli ve etkin hizmet üretmek amacıyla sık sık mahalleleri ziyaret ederek vatandaşları dinleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son olarak Mimar Sinan Mahallesi’ndeydi, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların istek ve beklentileri doğrultusunda hizmet üretmek için sık sık mahalle ziyaretleri yapıyor. Başkan İsmail Baran son olarak Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Mahallelilerin taleplerini dinleyerek sohbet eden Başkan İsmail Baran, ilçe sakinlerinin yönetimde söz sahibi olması noktasında bu tür ziyaretleri önemsediklerini ifade etti.

Sağlıklı ve Yaşanabilir

Başkan İsmail Baran, mahallede bulunan esnafları da tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Baran, yerel yönetim anlayışlarının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğuna vurgu yaparak, “İnsan odaklı projeleri hayata geçirerek, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Şehrimizi modern, sağlıklı ve yaşanabilir bir şekilde gelecek nesillere el birliği ile taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde Bulundu

Aralık ayı boyunca Güney Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nin ardından Mimar Sinan Mahallesi’nde de ziyaretlerde bulunan Başkan İsmail Baran, vatandaşların talep ve önerilerini de tek tek not aldı, birim müdürlerine de konularla ilgili talimatlarını verdi. Başkan İsmail Baran’ı sokakta gören vatandaş ve esnaf, ziyaretler dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler