Mimar Sinan Camii Bahçesine Düzenleme

Mimar Sinan Camii Bahçesine Düzenleme

Camilerden gelen talepleri tek tek değerlendirmeye alan Körfez Belediye ekipleri, ihtiyaç duyulan hizmetleri karşılıyor.

Körfez Belediyesi, eğitim kurumları kadar ilçe genelindeki ibadethanelerin ve kamu binalarının da bakım, onarım ve çevre düzenlemesi işlemlerini gerçekleştiriyor. İlçe genelinde iki yeni cami için inşaat çalışması yapılırken, şadırvan, taziye binaları gibi eksiklikler de gideriliyor. Ekipler, Hacı Osman Mahallesi’ndeki camilerde yürüttüğü çevre düzenlemesi çalışmasını, Mimar Sinan Camii’nde de gerçekleştirdi.

Düzenleme Yapıldı

Mimar Sinan Camii’nin bahçesinde yer alan alanlarda oturma grupları oluşturulurken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de dün alanda parke ve bordür işlemlerini gerçekleştirdi. Kırık parkeler değiştirilirken, oturma gruplarının altında yer alan bordürler de ekipler tarafından yenilendi. Körfez Belediyesi yetkilileri, gelen talepler doğrultusunda çalışma yürütüldüğünü belirtti. Cami cemaati ve dernek yönetimi de yetkililere teşekkür etti.