Haber

Üç Aylar Manevi Bir Hasat Mevsimidir

Orjinal Resim

Üç Aylar Manevi Bir Hasat Mevsimidir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, üç aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, üç aylar ve Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, üç aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı. Başkan Baran mesajında, “Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinde; sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum.

Özel ve Güzel Gecelerdir

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış, huzur içinde olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler