Körfez´de 23 Nisan Çocukların

Körfez’de 23 Nisan Çocukların
Körfez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, ilçede birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Bu Şenlik Kaçmaz
Körfez Belediyesi tarafından 23 Nisan’da çocuklar için birçok etkinlik planlandı. Bunlardan ilki 22 Nisan 2018 Pazar günü saat: 14.00’da Yarımca Sahili’nde (Bilim Merkezi Yanı) gerçekleştirilecek olan “23 Nisan Çocuk Şenliği” olarak olacak. Yetkililer düzenlenen programlara tüm Körfez’li çocukları davet etti.

Sahne Çocukların
Körfez Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde muhteşem bir etkinliğe imza atacak. Geçtiğimiz yıl büyük bir coşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu senede kutlanacak. Körfez’in “Altın Çocukları” olarak bilinen “Çocuk Korosu” konser verecek. Program 22 Nisan 2018 Pazar günü Saat 18.00’da TKM’de (Tütünçiftlik Kültür Merkezi) gerçekleştirilecek.