Körfez Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Körfez Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Körfez Belediyesi, kendi öz kaynaklarıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni araçlar katıldı.

Körfez Belediyesi, ilçeye daha iyi hizmetleri verebilmek için satın aldığı yeni iş makineleri ile araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. 2017 yılında 62 yeni aracı öz kaynaklarıyla bünyesine katan ve yıl içinde de ihtiyaçlar doğrultusunda birimlere araç takviye yapan Körfez Belediyesi son olarak iki adet iş makinesini daha Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine kattı.

Başkan Baran İnceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte yeni araçları inceledi. Başkan Baran, “Hizmet birimlerimizin başında gelen Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü gibi önemli müdürlüklerin çalışmalarında kolaylık sağlayacak araç takviyelerini gerçekleştirerek halkımıza daha iyi hizmet etme adına her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz” dedi.