Körfez´de Sahne Çocuklarındı

Körfez’de Sahne Çocuklarındı

Körfez Belediyesi, 23 Nisan’da sahneyi çocuklara teslim etti. Çocuklar da performansları ile büyüklerine taş çıkarttı.

Körfez Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde muhteşem bir etkinliğe imza attı. Körfez Belediyesi Çocuk Korosu tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Vatandaşlar Eşlik Etti

Şef Hülya Eker ve Murat Kiremitçi’nin önderliğinde uzun zamandır çalışma yürüten koro, performansıyla beğeni topladı. Çocuk şarkılarıyla başlayan konser, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserleri ve pop müziğin sevilen şarkılarıyla devam etti. Gecenin finali ise iki sevilen şarkı Erik Dalı ve Memleketim seslendirildi. Vatandaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile şarkılara eşlik etti.