Haber

Cemaatle Sohbet, Çocuklarla Oyun

Orjinal Resim

Cemaatle Sohbet, Çocuklarla Oyun

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, akşam saatlerinde Fatih Mahallesi’nde önce cami cemaatiyle sohbet etti daha sonra girdiği parkta çocuklarla oyun oynadı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Fatih Mahallesi’nde belediye tarafından yapımı devam eden projeleri inceledi, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan İsmail Baran ilk olarak Fatih Mahallesi’nde muhtarlık binası yanında yapımı devam eden saat kulesinin inşaatını inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Baran, “Burada daha önce atıl durumda bir alan vardı. Orayı değerlendirdik. Bölge için güzel bir görüntü oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Çocuklarla Vakit Geçirdi

Başkan Baran daha sonra Hayırsevenler Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cami cemaatiyle sohbet eden Başkan Baran, daha sonra parkta oynayan çocuklarla vakit geçirdi. Aileleriyle sohbet eden, çocuklarla eğlenen Başkan İsmail Baran, “Gelecekte bugünün çocukları söz sahibi olacak. Çocukların yarınlara iyi hazırlanması gerek. Biz de bunun için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler