Belediye Başkanı İsmail Baran´ın Ramazan Ayı Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan Ayının başta İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşlik duygularının pekiştiğini belirterek, “Tüm İslam âlemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı  toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır.

Körfez’in genelinde bulunan tüm camilerimizin iç ve dış temizliklerini tamamlayarak kentimizin ibadethanelerinin Ramazan'a hazırlanmasını sağladık. Bununla birlikte Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerle Körfezli vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz.

Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan Ayı, mucizelerle dolu bir aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Körfezli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

TELEFON
E-POSTA