Haber

İlimtepe´ye büyük yatırımlar yaptık

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, İlimtepe’ye yapılan yatırımların sosyal hayatı da canlandırdığını belirtti.

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe bölgesinde esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerinde bulundu. Göreve geldikten sonra ‘günü kurtarma’ adına değil, Körfez’in geleceğine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Sporda, eğitimde ve tarihi kültürümüzü gün yüzüne çıkartma noktasında birçok adım attık. Sosyal hayatı canlandıracak projeleri hizmete aldık, almayı sürdürüyoruz. İlimtepe Kültür Merkezimiz yakında bitecek.

PLANLAMALARI YAPTIK

İlimtepe bizim için önemli bir bölge. Burası Körfez’in geleceği. Ona göre planlama yaptık. Yeni imar planları oluşturduk. TOKİ’nin bir çalışması var. Orası da başladığında hareketlilik artacak. Bu çerçevede yollarımızı genişletiyoruz. Hacı Osman Mahallesi’nden çıkan yolu duble hale getiriyoruz. Adeta dağları deliyoruz. Kısa süre içerisinde asfaltlama çalışmamızı da yaparak haklımızın daha rahat ulaşım sağlamasına olanak sunacağız.

İNSAN MERKEZLİ HİZMET

Belediyecilik, vatandaşların ihtiyaçlarını zamanında ve süratle gidermek, sorunlarına da çözüm üretmektir. Herkesin kendine göre sorunu vardır. Biz bu sorunları tespit edip ona göre çözüm bulmak mecburiyetindeyiz. Zaten AK Parti belediyeciliğindeki başarının sırrı da burada yatıyor. Biz ‘insanı’ merkeze koyarak hizmet üretiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler