Haber

Mesleğinizin temelinde sevgi ve saygı yatar

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,’Hemşirelik Haftası’ dolayısıyla Özel Körfez Marmara Hastanesi’nde görev yapan hemşireleri unutmadı, gül verdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hemşirelik Haftası dolayısıyla ilçedeki sağlık kuruluşlarında görev yapan hemşirelere sürpriz yaptı, gül dağıtarak haftalarını kutladı. Başkan Baran ilk olarak Özel Körfez Marmara Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane Genel Müdürü Esener Maçil ile birlikte hastanede görev yapan hemşirelerin günlerini kutlayan Başkan İsmail Baran, onlara tek tek gül takdim etti ve yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

HÜNERLİ ELLER İSTİYOR

Hemşireliğin diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslek olduğunu belirten Başkan Baran, “Hemşirelik ekip çalışmasını bilen, hızlı çalışan hünerli eller ister. Hemşireliğin temelinde sevgi ve saygı yatar” ifadelerini kullandı.

SONSUZ SABIR VE İTİNA

Başkan Baran, “Körfez’de ve ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır ve itina ile çalışan hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutluyorum” ifadelerini kullandı. Hemşireler de Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a nazik davranışından dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler