Köprü tamamlandı çevresi güzelleştirildi

Körfez Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde Sarmaşık Dere üzerinde yapımı tamamlanan köprü hizmete açılırken, çevresinde de düzenleme gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım ağını rahatlatma adına yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Daha önce Ağadere üzerinde yeni köprü yapan ekipler, benzerini de Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Sarmaşık Dere üzerinde gerçekleştirmiş ve tamamladığı köprüyü hizmete açmıştı.

DÜZENLEME YAPILDI

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan köprünün çevresinde de Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Site sokak üzerindeki parke ve bordürler tek tek elden geçirilerek, vatandaşlar için daha kullanışlı hale getirildi.

GÜZEL GÖRÜNÜME BÜRÜNDÜ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca köprü çevresindeki korkuluklar için güçlendirme çalışması yaparken, korkuluklar da boyanarak daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Site Sokak sakinleri, hem köprü için hem de çevre düzenlemesi için Körfez Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.