Haber

Körfez, Tüm Oyunları Bozmak İçin Hazır

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnafla bir araya gelen Baran, vatandaşlarla da sohbet etti

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Heyet ilk olarak Hacı Osman Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda partililer ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Şener Söğüt, yapılan çalışmaların önemine değindi, “Bir ay gibi bir süre kaldı. Seçime en hazır parti olduğumuzu teşkilatlarımıza bakınca tekrar görmek beni mutlu ediyor” dedi.

BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Başkanlar İsmail Baran ve Şener Söğüt daha sonra teşkilat üyeleri ile birlikte teravih namazı sonrası Bağdat Camii cemaati ile bir araya geldi. Başkan İsmail Baran, Hacı Osman da güzel hizmetlerin hayata geçtiğini belirterek, “Üniversitemiz bitmek üzere. Hemen ardından kapalı Pazar ve yurdun yer aldığı binamızın inşaatına başlayacağız. Yerel yönetimlerden gelen bir Cumhurbaşkanımızın olması bizlerin bu hizmetleri hayata geçirmesini kolaylaştırıyor” dedi.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

Bu hizmetlerin devamı için 24 Haziran’ın önemli bir seçim olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Ülkemize karşı kurulan tuzakları, emperyalist oyunları 24 Haziran’da bozarak Cumhurbaşkanımız önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize daha güçlü ve sağlam adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkanlar İsmail Baran ve Şener Söğüt mahalle turunda vatandaşlarla sohbet etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler