Haber

Başkan Baran, STK´ları iftarda buluşturdu

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki STK temsilcilerini iftarda ağırladı. STK’ların ve hemşeri derneklerinin yönetime katıldığı ülkelerde başarılı olunduğunu belirten Baran, “Sizler bizim birleştirici gücümüzsünüz” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her yıl olduğu gibi ilçedeki STK temsilcilerini iftarda ağırladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLDUNUZ

“Sivil toplum kuruluşları, demokrasi anlayışı ile birlikte ortaya çıkan toplumsal yapılanmalardır” diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Tüm dünyada STK'ların ve hemşehri derneklerinin yönetime katıldığı ülkeler başarılıdır. Körfez’de de biz bu duygu ve düşüncelerle attığımız her adımda STK’larımızın görüşlerini önemsedik. Körfez’deki bu birlik ve beraberlikte STK’larımız bizim birleştirici gücümüz oldu” ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ HALKA HİZMET

AK Parti Milletvekili Şener Söğüt de AK Parti olarak STK’lara her zaman destek olduklarını belirterek, “Yerel yönetimlerimiz çizdikleri her yol haritasında önce STK’larımızın fikirlerini alıyor. Bu gerçekten AK Parti belediyeciliği ile birlikte gelişen bir olgu. Hepimizin ortak paydası, halkımıza hizmet etmek” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler