Haber

Başkanlardan ´moral´ ziyareti

Orjinal Resim

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte evinde tedavileri devam eden vatandaşları ziyaret etti, ‘geçmiş olsun’ diyerek moral verdi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, Hacı Osman Mahallesi’nde hasta ziyaretlerinde bulundu. Evlerinde tedavileri devam eden vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulunan Başkanlar İsmail Baran ve Şener Söğüt, ilk olarak Hacıosman Mahallesinde ikamet eden Mustafa Şengün’ü evinde ziyaret etti.

ZİYARET ETTİ, MORAL VERDİ

Heyet daha sonra Yadigar Karayamaç’ı evinde ziyaret etti. Başkan Baran, “Yadigar teyzemizin kalbinin güzelliği diline yansımış. Allah ömrünü uzun etsin” dedi. Daha sonra da Hacıosman Mahallesi sakinlerinden Necmettin Özdemir’i evinde ziyaret eden Başkanlar, hem geçmiş olsun temennilerini iletti hem de moral verdi.

DUALARI BİZE YETER

Başkan Baran, daha sonra İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Milletvekili Adayı Hayrettin Deniz ile birlikte Hacıosman Mahallesi sakinlerinden Emre Kaya’yı geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle evinde ziyaret etti. Başkan Baran, hasta ziyaretlerinin önemine değinerek, onlara biraz olsun biraz olsun moral verebildiysek ne mutlu bize” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler